Managed Services

Digitaliteit is tegenwoordig onmisbaar in de primaire bedrijfsprocessen. Downtime van je IT-omgeving wil je dus liever niet. Blijf productief en verzeker de continuïteit van je IT-systemen met de Managed Services diensten van Advantive.

Managed services voor cloud, hybride en on-premises

Onze managed services worden steeds in onderling overleg afgestemd. Het uitgangspunt is dat onze diensten een adequate aanvulling vormen op je eigen beheerorganisatie. Daarmee willen we een bijdrage leveren aan het realiseren van je doelstellingen.

We zijn voornamelijk gespecialiseerd in de cloud, hybride en on-premises oplossingen van Microsoft. Door de jaren heen hebben we op gebied van managed services zodanig veel kennis, vaardigheden en ervaring opgebouwd waardoor we momenteel in staat zijn om het dagelijks werk van 130.000 gebruikers te waarborgen.

Microsoft Azure Managed Services

Het functioneel beheer van Microsoft Azure is complex en iedere dag aan verandering onderhevig. Iedere dag weer vraagt het om up-to-date, diepgaande kennis en ook om het maken van de juiste keuzes. Profiteer maximaal van de voordelen van Microsoft Azure, versterk je IT-organisatie en win rust en ruimte om IT-werkzaamheden succesvol uit te voeren door Microsoft Azure Managed Services aan Advantive uit te besteden.

Een operationele IT-omgeving

Wij houden je IT-omgeving operationeel met een geïntegreerd pakket aan diensten. Waar mogelijk, automatiseren we noodzakelijke, routinematige werkzaamheden zoals het dagelijks controleren van systeemprestaties of back-ups. Onze specialisten zijn altijd op de hoogte va de status van jouw IT-omgeving door proactief beheer. Hierdoor voorkomen we storingen, hanteren we snellere hersteltijden, is er minder eventuele down-time en dit alles aan lagere kosten.

Uitbesteding beheer IT-omgeving

We voeren onze managed services zoveel mogelijk op afstand uit. Maar indien nodig, kunnen we onze diensten ook op locatie uitvoeren. Bij potentiële storingen voeren we de nodige acties uit en zorgen we ervoor dat je IT-omgeving door blijft draaien. Door het beheer aan ons uit te besteden, kan jij je richten op andere activiteiten zoals innovatie, regie en het intensiever ondersteunen van jouw organisatie. We bieden hierin verschillende beheervarianten.

Managed Services diensten

Onze managed services diensten variëren van een servicedesk tot het volledig ontzorgen door monitoring, technisch en functioneel beheer. Voor bedrijven die always-on zijn, kunnen we deze diensten tijdens kantoortijden leveren en 24/7. Onze beheerdiensten kunnen ook in termijnen afgenomen worden wanneer je eigen medewerkers afwezig zijn wegens vakantie of ziekte.

Contacteer ons

OVERIGE EXPERTISES

Development

Het ontwikkelen van apps en maatwerksoftware behoort tot onze core business. We bekijken met jou hoe we je organisatie kunnen ondersteunen met de juiste app.

Lees meer >

Consultancy

De consultants van Advantive beschikken over uitgebreide kennis van Microsoft en helpen jouw organisatie te transformeren. Samen met jou bedenken, bouwen, beheren en beleven we innovatieve oplossingen.

Lees meer >

Microsoft implementaties, migraties en upgrades.

Advantive begeleidt organisaties op het gebied van Microsoft implementaties, migraties en upgrades. Voor vrijwel ieder functioneel en technisch IT-vraagstuk kun je bij ons terecht.

Lees meer >