Moderne werkplek

Een moderne werkplek verhoogt de productiviteit van je medewerkers en biedt een persoonlijke en prettige werkomgeving. Maar waar moet je allemaal aan denken? Advantive helpt je om de ideale werkplek te realiseren 

De voordelen van de moderne werkplek

  • De gebruiker staat centraal
  • Altijd en overal beschikbaar, op ieder device
  • Meer doen in minder tijd
  • Slimmer en eenvoudiger samenwerken en communiceren
  • Toekomstbestendige werkplek
  • Optimale aandacht voor security

De gebruiker staat centraal

Een moderne werkplek moet kunnen meegroeien met de digitale vooruitgang. Medewerkers willen meer en meer de vrijheid om flexibel te kunnen werken. Idealiter hebben ze de nodige tools altijd en overal beschikbaar op ieder device en hoeven ze zich geen zorgen te maken over performance of security.

Met de uitgebreide Microsoft oplossingen is het mogelijk om voor elk type gebruiker binnen je organisatie een passende werkplek te realiseren. We helpen je graag met het inzichtelijk maken van de verschillende gebruikersprofielen en de IT-omgeving hierop af te stemmen binnen je organisatie.

Slimmer (samen)werken

De dag van vandaag wil je snel en eenvoudig informatie kunnen delen met je collega’s, klanten en leveranciers. Bovendien wil je dat iedereen over de laatste informatie beschikt en dat deze snel vindbaar is. En hoe zorg je voor optimale communicatie en samenwerking? Met een duidelijke visie, heldere werkafspraken en het juiste gebruik van tools kan je deze doelstellingen realiseren.

Onze consultants kunnen je de nodige ondersteuning bieden bij het bepalen van de meest effectieve tools. We verzorgen de implementatie en begeleiden je medewerkers met trainingen, workshops en andere adoptieactiviteiten.

Veilige werkplek

Medewerkers moeten zorgeloos kunnen werken zonder dat je (bedrijfs)gegevens in gevaar komen. Dit vraagt dan ook om extra beveiliging. Je organisatie moet aan geldende wet- en regelgeving voldoen. Zeker met de komst van GDPR moet je zorgvuldig om kunnen gaan met privacygevoelige informatie. Dit vraagt om bewustwording van je medewerkers maar ook om de  juiste security maatregelen. Denk aan sterke authenticatie, encryptie en beveiliging tegen malware en virussen. Bij verlies van een device, wil je ook de mogelijkheid om het van op afstand te kunnen vergrendelen of wissen.

Advantive kan je adviseren in de juiste security maatregelen voor je organisatie. We zorgen voor een juiste mix tussen vlot en veilig werken. Daarnaast kunnen we je moderne werkplek volledig in beheer nemen met onze managed services diensten. Hiermee verzekeren we de continuïteit en de security van jouw moderne werkplek.

Inspiratie voor jouw moderne werkplek

Een moderne werkplek voor je organisatie realiseren? Neem dan snel contact met ons op! We geven je advies en inspiratie en delen onze praktijkervaringen met jou. Advantive helpt je de juiste keuzes te maken om op een aangename manier te werken die veilig en kostenbewust is.

Contacteer ons

Wat doen we nog meer op Microsoft gebied?

Enterprise Mobility + Security

Enterprise Mobility + Security van Microsoft biedt je een complete oplossing voor databeveiliging en mobile device management. Advantive helpt je bij de implementatie, uitrol en beheer van deze oplossing.

Lees meer >

Windows Server

Advantive ondersteunt je bij de implementatie, migratie en/of upgrade van jouw Windows serveromgeving. Het helpt je bij het transformeren van je IT-operations, het verlagen van kosten en het bieden van business waarde.

Lees meer >

Exchange

De consultants van Advantive ondersteunen je bij de migratie en uitrol van Microsoft Exchange binnen jouw organisatie. Het biedt je een betrouwbare en efficiënte oplossing voor je e-mailverkeer.

Lees meer >