Digitale transformatie

Meer en meer bedrijven beginnen te experimenteren met digitale transformatie. Dat is mooi, want in deze constant veranderende digitale wereld moet je vooruit. Maar hoe ga jij en jouw organisatie hiermee om? En nog belangrijker, wat past het beste bij je organisatie en medewerkers?

Advantive kan je advies geven in wat het beste past bij je organisatie. We bieden hierbij ook de nodige ondersteuning om deze transformatie succesvol te laten verlopen. We gaan voor een gezamenlijk doel om jouw bedrijf te transformeren naar een digitale organisatie met nieuwe mogelijkheden.

Klantgerichte aanpak

Digitale transformatie gaat niet alleen om technologie. Het gaat ook om een nieuwe werkwijze met je klanten en collega’s. Klanten en collega’s zijn steeds mobieler. Dit vraagt om vernieuwde, digitale ervaringen maar vooral ook om een nieuwe manier van denken en acteren.

Met de technologische ontwikkelingen wordt het steeds eenvoudiger om je diensten aan te bieden: altijd en overal, via ieder device en via verschillende kanalen. Door het integreren van front-, mid- en back-end systemen maak je je dienstverlening niet alleen klantvriendelijker, je bespaart er ook direct tijd en geld mee. Advantive kan je helpen om je systemen te integreren waardoor je waardevolle informatie en inzichten verkrijgt. Tegelijkertijd bied je je klanten een unieke, digitale ervaring.

Digitale transformatie en innovatie

Digitale transformatie draait om innovatie. Als je optimaal wilt kunnen profiteren van de digitale transformatie, is flexibiliteit en innovatie noodzakelijk.

Succes ontstaat doordat mensen binnen je organisatie op een innovatieve manier kunnen samenwerken. Dit vraagt enerzijds om een cultuurverandering, anderzijds ook om een vernieuwde werkplek. De moderne werkplek, op basis van Microsoft 365, zien we als een goed startpunt. Het biedt je medewerkers een centraal platform om samen te werken, kennis te delen, elkaar gemakkelijk op te zoeken en bijgevolg elkaar ook te kunnen inspireren.

De cloud als katalysator voor digitale transformatie

Met de Microsoft cloud oplossingen maak je digitale transformatie en innovatie mogelijk. Samen met een doordacht adoptieplan, kan je met de cloud oplossingen relatief snel resultaten behalen zoals:

  • Sneller innoveren,
  • Productiviteit verbeteren,
  • Kosten en risico’s reduceren,
  • Meer winst maken,
  • Voldoen aan wet- en regelgeving,
  • Extra tijd besteden aan je klanten.

Digitale transformatie is een proces

Het is zelden mogelijk om in 1 keer 100% over te gaan naar de cloud. Dit is mede te wijten aan oude, ingesleten bedrijfssystemen op alle niveaus binnen IT. Advantive maakt samen met jou een roadmap op voor een gefaseerde overgang naar de cloud. We hanteren een hybride cloud aanpak om je organisatie naar de cloud te migreren met minimale risico’s. Want dat is onze kracht.

Het realiseren van hybride IT-omgevingen is één van onze specialisaties. We zorgen voor een naadloze integratie waarbij je alle voordelen van Microsoft Azure als publieke cloud behoudt, gecombineerd met die van je eigen private cloud.

Jouw digitale ambities waarmaken?

De evolutie in de digitale wereld staat niet stil. Wacht niet langer om jouw organisatie en je medewerkers digitaal te transformeren. Wij helpen je om je organisatie aan te passen aan de digitale wereld van vandaag. We doen dit in het tempo dat bij jou en je medewerkers past.

Wat zijn jouw digitale ambities? Laat het ons weten! We helpen je graag verder.

Contacteer ons

Direct meer weten?

Rick van Rousselt

Rick Van Rousselt
Managing Consultant

rick.van.rousselt@advantive.be
 +32 89 39 59 19

Wat doen we nog meer op Microsoft gebied?

Microsoft Teams

Microsoft Teams biedt je de gewenste ondersteuning en tools om succesvol samen te werken, kennis te delen, te communiceren en te vergaderen. Met Microsoft Teams realiseer je een moderne werkplek voor je organisatie.

Lees meer >

Power BI

Microsoft Power BI is onderdeel van de krachtige business intelligence suite van Microsoft. Complexe data transformeer je eenvoudig naar waardevolle inzichten. Advantive helpt je succesvol op weg.

Lees meer >

Skype for Business

Advantive ondersteunt je bij een succesvolle overstap naar Skype for Business. Het wordt eenvoudiger om altijd en overal te communiceren en samen te werken en dit alles vanuit je Microsoft Office 365 omgeving.

Lees meer >