Microsoft Teams

Verhoog je productiviteit en samenwerking met Microsoft Teams. Teams is onderdeel van Office 365 en brengt de nodige tools samen om efficiënt samen te werken, te communiceren, kennis te delen en te vergaderen. Realiseer met Microsoft Teams een moderne digitale werkplek voor je organisatie.

Microsoft Teams biedt jouw organisatie:

  • Een digitale werkplek
  • Een hub voor teamwerk
  • Toegang tot veel Office 365 oplossingen
  • Beveiligde omgeving

Digitale werkplek

Microsoft Teams biedt een digitale werkplek voor een groep medewerkers die online met elkaar willen samenwerken. Het biedt afdelingen, projectgroepen of een willekeurige groep medewerkers een digitale werkplek om structureel of ad-hoc samen te werken. Met de app wordt het mogelijk om altijd en overal samen te werken vanaf elk toestel. Verleen ook partners externe toegang tot teams, documenten, chatgesprekken en toepassingen, zonder de volledige controle over je eigen bedrijfsgegevens te verliezen.

Hub voor teamwerk

Verleen je team direct toegang tot alles wat ze nodig hebben vanuit Office 365, o.a.:

  • Teamleden,
  • Documenten,
  • Office 365 applicaties,
  • Notities,
  • Planning, …

Je bepaalt zelf wat je in je team nodig hebt om efficiënt te kunnen samenwerken. Dankzij de integratie met Office 365 deel je conversaties, bestanden en hulpmiddelen in één teamwerkruimte en ben je altijd op de hoogte van activiteiten en informatie die voor jou relevant is.

Veilig samenwerken

Als klant van Office 365 ben jij eigenaar van je bedrijfs- en persoonlijke gegevens en behoud je zelf de controle. Microsoft Teams past hetzelfde securityniveau toe als op Microsoft Office 365. Encryptie van gegevens, ondersteuning van wereldwijde standaarden en geavanceerde compliance- en veiligheidsmogelijkheden zitten standaard in het pakket. Daarnaast kunnen je medewerkers ook gebruik maken van Multi-Factor Authentication voor een optimale identiteitsbeveiliging.

Aan de slag met Microsoft Teams!

Laat het ons weten! Bij Advantive vind je advies, inspiratie en ondersteuning.

Contacteer ons

Wat doen we nog meer op Microsoft gebied?

Operations Management Suite (OMS)

Microsoft Operations Management Suite is de cloudoplossing voor IT-beheer, waarmee je je on-premises en cloudinfrastructuur kunt beheren en beveiligen.

Lees meer >

Office 365

Advantive ondersteunt organisaties bij de implementatie, de uitrol en het beheer van Office 365. Samen bepalen we wat jouw organisatie nodig heeft aan functionaliteit en eventuele managed services.

Lees meer >

Microsoft Dynamics 365

Advantive begeleidt organisaties bij de inzet van Microsoft Dynamics 365. Wij helpen je bij het maken van de business case en zorgen voor een succesvolle projectaanpak, inzet en beheer van de CRM-oplossing.

Lees meer >