Valo Intranet

Valo intranet is een compleet en persoonlijk intranet waar je medewerkers instant verliefd op worden. Het is dé oplossing voor je organisatie. Gecombineerd met de Microsoft kennis en expertise van Advantive, neem je meteen een voorsprong in de nieuwe manier van werken. Het verhoogt de medewerkersbetrokkenheid door efficiënte kennisdeling in een gebruiksvriendelijke omgeving.

Voordelen Valo Intranet

  • Vertrekpunt voor de moderne werkplek
  • Altijd en overal communiceren en samenwerken
  • Plaats- en tijdonafhankelijk
  • Goede kennisdeling en -borging
  • Volledig gebaseerd op Microsoft technologie
  • Mobiele app
  • Snelle en flexibele implementatie

Valo Intranet voorbeeld

Je moderne werkplek

Bij de meeste organisaties is het intranet niet zo in trek. Het wordt niet vaak bezocht omdat informatie lastig te vinden is of niet up-to-date. Met Valo  kun je dit veranderen; het biedt een kloppend hart voor je organisatie. Bedrijfsnieuws, evenementen, vacatures, FAQ, video’s, enquêtes, collega’s, blogs, social hub, workspace, Yammer,…: alle informatie op één plaats.

De mobiele app biedt je een overzicht van de laatste nieuwtjes van je organisatie. Hierdoor blijf je altijd en overal up-to-date. Je kan eenvoudig doorklikken naar overige bedrijfsinformatie en ondersteunt je bij je dagelijkse werkzaamheden. Valo transfomeer je eenvoudig traditionele werkplekken naar een moderne, digitale werkplek.

Valo Intranet responsive design

Sociaal intranet

Omdat de vraag naar een standaard sociaal intranet alsmaar toenam, heeft Advantive een partnership gesloten met Valo. Valo Intranet is eenvoudig op de wensen van je organisatie en je medewerkers af te stemmen. Het draagt direct bij aan een betere samenwerking en kennisdeling tussen je medewerkers en de afdelingen binnen je organisatie. Ook externe gebruikers kan je (tijdelijk) toegang geven tot je intranetomgeving zonder inbreuk te doen op de security.

Valo Intranet is modulair opgebouwd. Het is eenvoudig uit te breiden met extra functionaliteit waardoor de oplossing mee kan groeien met de behoeften van je organisatie.

Microsoft Office 365 en Valo Intranet

Valo Intranet is een intranet-in-a-box-oplossing, gebaseerd op Microsoft Office 365 / SharePoint. Het heeft een eenvoudige user interface die aangepast kan worden aan je bedrijfshuisstijl. Omdat de oplossing meegroeit met de Microsoft ontwikkelingen, hoef je niet meer om de paar jaar je intranetoplossing te vervangen omdat deze verouderd is. Het Intranet is flexibel en klaar voor allle toekomstige Office 365 updates. Bovendien is het erg snel en eenvoudig te implementeren. Je kan dus al op korte termijn een nieuwe intranetoplossing in je organisatie introduceren.

Beheer van Valo Intranet

Dankzij onze brede Microsoft expertise en jarenlange ervaring kunnen we de volledige implementatie, adoptie en het functioneel en technisch beheer van Valo Intranet voor je verzorgen. We helpen je Valo optimaal in te zetten in je organisatie en laten je graag gebruik maken van onze expertise. Samen met jou realiseren we een krachtige en toekomstbestendige intranetoplossing.

Contacteer ons

Maak kennis met meer Advantive oplossingen

Digitale transformatie

Meer en meer bedrijven beginnen te experimenteren met digitale transformatie. Dat is mooi, want in deze constant veranderende digitale wereld moet je vooruit. Maar hoe ga jij en jouw organisatie hiermee om? En nog belangrijker, wat past het beste bij je organisatie en medewerkers?

Lees meer >

Valo Intranet

Ben je op zoek naar een compleet en persoonlijk intranet waar je medewerkers verliefd op worden? Dan is Valo Intranet dé oplossing voor jouw organisatie. Combineer dit met de Microsoft kennis en expertise van Advantive en je zet jouw organisatie direct op voorsprong.

Lees meer >

Advantive Provide

Advantive Provide is een self-service tool voor Office 365.

Lees meer >