Advantive Provide

Office 365 groepen, Teams of sites aanmaken is niet langer iets dat de IT-afdeling voor zijn rekening moet nemen. Het beheer, aanmaken en archiveren van SharePoint sites, Teams, Yammer communities of Office 365 groepen is een proces dat veel tijd in beslag neemt. Geef deze tijdrovende taak uit handen aan Advantive Provide. Provide zorgt voor een uniforme manier van creatie en beheer van uw Office 365 omgeving waardoor u meer tijd vrij hebt om de zich met de kernactiviteiten van uw bedrijf bezig te houden. 

Aan de hand van templates die Advantive samen met u opsteld kan u ervoor zorgen dat wanneer er zich een nieuwe klant aanbied, of er een nieuw project start, de samenwerkingsomgevingen die u of uw collega’s nodig hebben, op een uniforme manier worden aangeboden. 

Met Advantive Provide willen we hier de gulden middenweg aanbieden. Een Self-service provisioning tool voor Classic sites, Office 365 groupen, Microsoft Teams, Planner,… en dit allemaal met Governance  en Compliance in het achterhoofd.

Voor Provide werken we met een vaste jaarprijs op basis van het aantal gebruikers binnen je bedrijf. Wij zorgen dat onze engine up-to-date blijft met de laatste ontwikkelingen binnen Office365. Hier zijn ook een aantal dagen set-up kosten inbegrepen.

Contacteer ons voor meer informatie of een demo

Moderne werkplek

Slimmer, sneller en veiliger werken. De moderne werkplek vergroot de productiviteit van je medewerkers. Het biedt een persoonlijke en prettige werkomgeving. Maar waar moet je allemaal aan denken? Advantive helpt je om de ideale werkplek voor iedere medewerker te realiseren.

Lees meer >

Advantive Provide

Advantive Provide is een self-service tool voor Office 365.

Lees meer >

Datacenter modernization

Voor vrijwel iedere organisatie is de IT-omgeving van cruciaal belang. Staat jouw IT-omgeving veilig en kostenefficiënt in een betrouwbaar datacenter? Biedt het je de gewenste flexibiliteit en schaalbaarheid? Het moderne datacenter biedt jouw organisatie de kracht om te excelleren.

Lees meer >