Advantive Provide

Office 365 groepen, Teams of sites aanmaken is niet langer iets dat de IT-afdeling voor zijn rekening moet nemen. Het beheer, aanmaken en archiveren van SharePoint sites, Teams, Yammer communities of Office 365 groepen is een proces dat veel tijd in beslag neemt. Geef deze tijdrovende taak uit handen aan Advantive Provide. Provide zorgt voor een uniforme manier van creatie en beheer van uw Office 365 omgeving waardoor u meer tijd vrij hebt om de zich met de kernactiviteiten van uw bedrijf bezig te houden. 

Aan de hand van templates die Advantive samen met u opsteld kan u ervoor zorgen dat wanneer er zich een nieuwe klant aanbied, of er een nieuw project start, de samenwerkingsomgevingen die u of uw collega’s nodig hebben, op een uniforme manier worden aangeboden. 

Met Advantive Provide willen we hier de gulden middenweg aanbieden. Een Self-service provisioning tool voor Classic sites, Office 365 groupen, Microsoft Teams, Planner,… en dit allemaal met Governance  en Compliance in het achterhoofd.

Voor Provide werken we met een vaste jaarprijs op basis van het aantal gebruikers binnen je bedrijf. Wij zorgen dat onze engine up-to-date blijft met de laatste ontwikkelingen binnen Office365. Hier zijn ook een aantal dagen set-up kosten inbegrepen.

Contacteer ons voor meer informatie of een demo

Moderne werkplek

Slimmer, sneller en veiliger werken. De moderne werkplek vergroot de productiviteit van je medewerkers. Het biedt een persoonlijke en prettige werkomgeving. Maar waar moet je allemaal aan denken? Advantive helpt je om de ideale werkplek voor iedere medewerker te realiseren.

Lees meer >

Valo Intranet

Ben je op zoek naar een compleet en persoonlijk intranet waar je medewerkers verliefd op worden? Dan is Valo Intranet dé oplossing voor jouw organisatie. Combineer dit met de Microsoft kennis en expertise van Advantive en je zet jouw organisatie direct op voorsprong.

Lees meer >

Digitale transformatie

Meer en meer bedrijven beginnen te experimenteren met digitale transformatie. Dat is mooi, want in deze constant veranderende digitale wereld moet je vooruit. Maar hoe ga jij en jouw organisatie hiermee om? En nog belangrijker, wat past het beste bij je organisatie en medewerkers?

Lees meer >