KMO-Portefeuille

Geniet van opleidingen en advies bij Advantive via de KMO-portefeuille

Advantive is geregistreerd als opleidingsverstrekker voor de nieuwe geïntegreerde subsidiemaatregel van de Vlaamse overheid KMO-portefeuille. Dankzij deze maatregel kan u voor uw opleiding bij Advantive tot 40% subsidies ontvangen.

Als Microsoft 365 dienstverlener bieden we een uitgebreide selectie aan opleidingen en adviesdiensten voor onze services. Met onze expertise en ervaring kunnen we uw organisatie helpen om optimaal te profiteren van de mogelijkheden die Microsoft 365 te bieden heeft.

Wat is de kmo portefeuille?

De kmo-portefeuille is een bedrijfssubsidie van de Vlaamse overheid waarmee je als kmo financiële steun kan verkrijgen voor de aankoop van strategische adviezen en opleidingen. Kleine ondernemingen genieten van 30% steun en middelgrote ondernemingen genieten van 20% steun. Het maximale steunplafond per jaar is 7.500 euro. Het steunpercentage waar jouw kmo recht op heeft, ontdek je in de rubriek ‘kmo-portefeuille’ op de website van het Vlaio.

Verhoogde steun

Investeer je in cybersecurity opleiding of advies? Dan kan je sinds kort als kleine of middelgrote onderneming voor beperkte cybersecurity trajecten een hoger steunpercentage krijgen. Als kleine onderneming geniet je van een hogere tussenkomst van 45%. Voor middelgrote ondernemingen is dat 35%. Tot maximaal 7.500 euro per jaar.

Aanvraagprocedure

Hoe werkt het?

Meer informatie 

De aanvraagprocedure voor de opleidingssubsidie kan je terugvinden op de website van het Vlaio.

Contacteer ons

Wilt u meer weten over ons aanbod of hoe u gebruik kunt maken van de KMO-portefeuille? Ons team staat graag voor je klaar om je persoonlijk te begeleiden in het aanvraagproces.

Het registratienummer van Advantive voor de pijler opleiding is DV.O244902

REACTIES

Nog geen reacties

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd