Trainingen & Workshops voor office 365, Microsoft teams, Azure,…

In het kader van digitale transformatie en migratie naar nieuwe digitale oplossingen, bieden we trainingen en workshops aan om vertrouwd te worden met de nieuwe tools. We verzorgen deze trainingen en workshops op maat zodat elke medewerker de nieuwe manier van werken succesvol leert toepassen in zijn/haar dagelijks werk.

Office 365 trainingen

Onze Office 365 trainingen worden afgestemd op jouw vraag: van een eerste initiatie tot training voor gevorderden; van beheerdersopleiding tot eindgebruikersopleiding. We geven je graag de nodige kennis mee om zo productief en efficiënt mogelijk te werken. Denk daarbij aan trainingen op het gebied van Office 365, Skype for Business en SharePoint.

Microsoft workshops

Naast onze opleidingen, verzorgen we ook regelmatig Microsoft workshops. Tijdens deze workshops laten we enerzijds zien hoe Microsoft tools kunnen ingezet worden om productiever en efficiënter te werken. Anderzijds gaan we met de cursisten een gesprek aan hoe Microsoft oplossingen hun eigen dagelijkse routine kan verbeteren. Onze consultants geven hierbij tips en tricks rond samenwerking, kennisdeling en communicatie die volledig passen in jouw organisatie.

CIE-sessies

Wil je life ervaren wat de Microsoft toepassingen te bieden hebben? Dan kan je je aanmelden voor een Customer Immersion Experience (CIE) sessie. Tijdens onze CIE-sessies laten we je true-to-life business scenario’s beleven binnen een volledig ingerichte werkomgeving. Lees meer…

Microsoft Azure workshops

Steeds meer organisaties zijn aan vernieuwing toe van hun IT-infrastructuur en stappen over naar de publieke cloud van Microsoft. Maar wat zijn nu de voor- en nadelen van Microsoft Azure? Maak kennis met de mogelijkheden van Microsoft Azure in onze workshop en wat het voor jouw organisatie kan betekenen. Lees meer…

Contacteer ons

OVERIGE EXPERTISES

Detachering voor jouw IT-project

Soms is het prettig om terug te kunnen vallen op ervaren consultants voor tijdelijke ondersteuning of versterking van je IT-team. Advantive biedt je met detachering de oplossing om je IT-uitdagingen aan te pakken.

Lees meer >

Projectmanagement

Advantive vindt het belangrijk dat IT-projecten succesvol verlopen en daar zetten we ons dan ook continu voor in. Onze senior projectmanagers begeleiden je tijdens implementatie-, migratie en veranderingstrajecten.

Lees meer >

Consultancy

De consultants van Advantive beschikken over uitgebreide kennis van Microsoft en helpen jouw organisatie te transformeren. Samen met jou bedenken, bouwen, beheren en beleven we innovatieve oplossingen.

Lees meer >