Microsoft implementaties, migraties en upgrades.

Advantive biedt u begeleiding bij Microsoft implementaties, migraties en upgrades. Voor vrijwel ieder functioneel en technisch IT-vraagstuk kan je bij ons terecht. Onze specialisten denken met je mee en geven onafhankelijk advies. Of het nu gaat om het migreren van je systemen, het vergroten van de samenwerking met de nieuwste communicatietechnologieën of het beheren van een werkomgeving, ook op privé devices, ze implementeren de meest geschikte IT-oplossing voor uw organisatie.

Gefaseerde aanpak

Uw vraagstuk en organisatie staan centraal in onze aanpak. We kiezen voor een gefaseerde aanpak om je organisatie geleidelijk aan te laten wennen aan nieuwe IT-oplossingen. Dit verhoogt de adoptiegraad van digitale vernieuwingen binnen uw organisatie.

Start met een business case

Bij zowel grote als kleinere projecten kunnen we je begeleiden bij het maken van een gedegen business case. In deze fase zit onze kracht in het geven van proactief advies doorheen het gehele traject. We geven je tijdens interactieve sessies nieuwe inzichten op gebied van innovatie, processen en toepassingen.

We bekijken je IT-vraagstuk in een breder perspectief zodat we je IT-ambities op de beste manier kunnen doen aansluiten op je doelstellingen en (toekomstige) visie. Met deze sessies vergroot je bovendien ook de adoptie van de nieuwe IT-oplossingen.

Business case vertalen naar advies

Op basis van de business case maken we een vertaalslag naar de best aansluitende IT-oplossingen en de benodigde resources. In nauw overleg maken we vervolgens een ontwerp wat als basis zal dienen voor je IT-project.

Implementatie en training

Naast het behalen van diverse Microsoft partner competenties, hebben onze consultants praktijkervaring kunnen opdoen in verschillende omgevingen en branches. Vanuit die ervaring zullen ze bij een nieuwe implementatie de best practices gebruiken die het beste passen bij jouw organisatie. Gecombineerd met onze gedegen projectmanagementaanpak zorgen we voor een succesvol verloop van het project.

We zorgen steeds voor een goede onderlinge communicatie en heldere afstemming tijdens het project. Ook het geven van trainingen en het borgen van een goede overdracht mag niet ontbreken. Met de juiste IT-oplossing en kennis behalen we het beste resultaat.

Contacteer ons

OVERIGE EXPERTISES

Trainingen & Workshops voor office 365, Microsoft teams, Azure,...

Binnen veel bedrijven vindt er een digitale transformatie plaats. Advantive geeft organisaties trainingen op maat om Microsoft producten succesvol(ler) in te kunnen zetten.

Lees meer >

Grip op je Microsoft licenties met Advantive als Cloud Solution Provider (CSP)

Je wilt maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en grip op je licentiekosten. Advantive biedt je Microsoft licenties in een flexibel, maandelijks abonnement. Alle voordelen zijn voor je op een rij gezet.

Lees meer >

Managed Services

Managed services van Advantive helpt je om de continuïteit van IT-systemen te waarborgen. De diensten variëren van een servicedesk tot het volledig ontzorgen door monitoring, technisch en functioneel beheer.

Lees meer >