Grip op je Microsoft licenties met Advantive als Cloud Solution Provider (CSP)

Je wilt optimaal profiteren van de cloud, maar welke Microsoft licentie past het best voor jouw organisatie? Maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en grip op je kosten, dat is wat wij voor jou als Cloud Solution Provider mogelijk maken. We maken de Microsoft Office 365, Azure en Enterprise Mobility + Security (EMS) licenties voor je inzichtelijk en bieden deze aan in een flexibele, maandelijkse abonnementsvorm.

Cloud Solution Provider (CSP)

Advantive is tier 1 Microsoft Cloud Solution Provider. Dit betekent dat je bij ons terechtkunt voor advies, aanschaf, implementatie en beheer van Microsoft licenties. Alle Microsoft cloud abonnementen kunnen we je in een maandelijkse abonnementsvorm aanbieden tegen gunstige voorwaarden en voor een scherpe prijs. De facturatie loopt rechtstreeks via Advantive.

We kunnen de cloud abonnementen snel voor je activeren en indien nodig verlengen; er geldt geen minimale afnameverplichting. De aantallen van je cloud abonnement(en) kunnen we maandelijks naar boven of naar beneden aanpassen. Hierdoor betaal je enkel voor hetgeen je daadwerkelijk nodig hebt.

Grip op je Microsoft licenties

Je houdt gemakkelijk de controle en het overzicht over je Microsoft licenties. In tegenstelling tot een Microsoft Enterprise Agreement biedt het CSP principe je meer mogelijkheden en flexibiliteit op je Microsoft licenties. Bovendien is een licentie via een CSP een goed alternatief voor Microsoft Products and Services Agreement (MPSA) voor Microsoft Azure licenties, dat ondertussen werd afgeschaft.

Advantive Managed Services

De snelheid van nieuwe technologieën vraagt om het up-to-date houden van kennis. Voor veel organisaties is het uitbesteden van IT-beheer daarom vaak een logische stap. Advantive kan je voordelen aanbieden als CSP in combinatie met innovatief beheer van jouw IT-omgeving. Afhankelijk van je eisen en wensen kunnen we ook onze managed services diensten aanbieden. Van een servicedesk tot het volledig ontzorgen op basis van monitoring, technisch en functioneel beheer; we kijken samen met jou wat het beste bij jouw organisatie past.

Voordelen CSP

  • Alle cloud abonnementen in een maandelijkse abonnementsvorm tegen gunstige voorwaarden en voor een scherpe prijs.
  • Je betaalt alleen voor hetgeen er wordt gebruikt.
  • De (cloud)oplossingen zijn direct beschikbaar.
  • Flexibel in hoeveel en welke licenties je afneemt.
  • Facturatie rechtstreeks via Advantive.
  • Eén aanspreekpunt voor al je Microsoft licentie vragen.

Contacteer ons

Meer inspiratie

Microsoft Teams: Tips en Tricks

Wanneer je dagelijks Microsoft Teams gebruikt is het handig om sommige tips en tricks te kennen. In deze blog post gaan we dieper in op onze favorieten.

Lees meer >

PowerApps image uploader

Soms is het nodig om op locatie foto’s te maken en deze op te laden naar een specifieke SharePoint bibliotheek. Denk aan een aannemer die foto’s neemt voor een offerte of een verzekeringsagent die ter plaatse schade gaat opmeten. Het is makkelijk als je de foto’s van de bezoeken kan bundelen in 1 bibliotheek. Van hieruit kan je dan makkelijk andere processen automatiseren.

Lees meer >

Microsoft Teams aankondigingen op Microsoft Ignite

Wederom was Advantive aanwezig op Microsoft Ignite. Specifiek voor Microsoft Teams hebben wij enkele aankondigingen eruit gekozen waar we vol spanning op aan het wachten waren.

Lees meer >