Development

De huidige digitalisering en technologieën maken dat we meer en meer naar onze mobiele devices grijpen. We willen altijd en overal kunnen (samen)werken. Het ontwikkelen van mobiele apps behoort daarom ook tot onze core business. We kijken samen met jou hoe we bedrijfsprocessen kunnen omzetten naar maatwerksoftware. Met ons development team ontwikkelen we vervolgens de gepaste app voor jouw organisatie.

Van idee naar development

Organisaties komen bij ons terecht om samen te kijken naar oplossingen om de interne communicatie te verbeteren, bedrijfsprocessen te optimaliseren of interne kennis te vrijwaren. De ideeën pakken we steeds aan volgens de Advantive ideologie: bedenken, bouwen, beheren en beleven.

Om te beginnen gaan onze consultants samen met u aan de slag om een goed conceptueel ontwerp te realiseren. Op basis van dit ontwerp maken onze developers vervolgens de maatwerksoftware en app. Ten slotte voorzien we na de implementatie een degelijke training in gebruik en beheer. We zorgen ervoor dat uw organisatie optimaal kan profiteren van de nieuwe app.

Security en development

Vanwege het toenemende gebruik van apps is er meer en meer nood aan mobile device management en security. Als mobiele organisatie wil je de veiligheid van je bedrijfsgegevens en privacy van je medewerkers kunnen bewaken. Daarom helpen we je om je apps veilig te gebruiken en te beschermen tegen bedreigingen van binnen en buiten af.

OVERIGE EXPERTISES

Managed Services

Managed services van Advantive helpt je om de continuïteit van IT-systemen te waarborgen. De diensten variëren van een servicedesk tot het volledig ontzorgen door monitoring, technisch en functioneel beheer.

Lees meer >

Microsoft implementaties, migraties en upgrades.

Advantive begeleidt organisaties op het gebied van Microsoft implementaties, migraties en upgrades. Voor vrijwel ieder functioneel en technisch IT-vraagstuk kun je bij ons terecht.

Lees meer >

Detachering voor jouw IT-project

Soms is het prettig om terug te kunnen vallen op ervaren consultants voor tijdelijke ondersteuning of versterking van je IT-team. Advantive biedt je met detachering de oplossing om je IT-uitdagingen aan te pakken.

Lees meer >