Detachering voor jouw IT-project

Bij belangrijke IT-implementaties is het vaak handig om tijdelijk extra versterking of ondersteuning in te zetten. Je kan beroep doen op onze ervaren consultants om extra kennis in huis te halen of om de druk op je eigen medewerkers te verlichten. Via detachering kunnen we je IT- of projectteam aanvullen om je IT-uitdaging tot een goed einde te helpen brengen.

Detachering op maat

We hebben een mix van engineers, consultants, developers en projectmanagers in huis, van junior tot senior, waarmee we je IT- of projectteam kunnen versterken. Afhankelijk van de vraag, kiezen we het best passende profiel. We kijken hierbij niet alleen naar expertise en ervaring, maar ook naar kennis van de branche en fit met de organisatie.

Tijdelijke ondersteuning

Haal de kennis en ervaring van Advantive in huis via detachering. Je kan onze experts zo lang als nodig inschakeling ter ondersteuning van je project. Ze bedenken, beleven, bouwen en beheren met je mee alsof ze zelf deel uitmaken van je organisatie. Bovendien sta je in directe verbinding met Advantive. Zodoende kunnen we kort op de bal spelen wanneer je aanvullende support of extra advies nodig hebt.

Je kan onze experts en consultants inschakelen voor (tijdelijke) ondersteuning in volgende gebieden:

Andere (niet-Microsoft) expertise

Op basis van onze partnerships kunnen we ook als aanspreekpunt gelden voor andere (niet-Microsoft) expertise. Ook in deze vakgebieden kunnen we aldus detachering aanbieden.

Enkele van onze partners:

  • Sharegate
  • Skybow
  • Valo
  • Workstreampeople

Contacteer ons

OVERIGE EXPERTISES

Projectmanagement

Advantive vindt het belangrijk dat IT-projecten succesvol verlopen en daar zetten we ons dan ook continu voor in. Onze senior projectmanagers begeleiden je tijdens implementatie-, migratie en veranderingstrajecten.

Lees meer >

Detachering voor jouw IT-project

Soms is het prettig om terug te kunnen vallen op ervaren consultants voor tijdelijke ondersteuning of versterking van je IT-team. Advantive biedt je met detachering de oplossing om je IT-uitdagingen aan te pakken.

Lees meer >

Grip op je Microsoft licenties met Advantive als Cloud Solution Provider (CSP)

Je wilt maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en grip op je licentiekosten. Advantive biedt je Microsoft licenties in een flexibel, maandelijks abonnement. Alle voordelen zijn voor je op een rij gezet.

Lees meer >