Detachering voor jouw IT-project

Bij belangrijke IT-implementaties is het vaak handig om tijdelijk extra versterking of ondersteuning in te zetten. Je kan beroep doen op onze ervaren consultants om extra kennis in huis te halen of om de druk op je eigen medewerkers te verlichten. Via detachering kunnen we je IT- of projectteam aanvullen om je IT-uitdaging tot een goed einde te helpen brengen.

Detachering op maat

We hebben een mix van engineers, consultants, developers en projectmanagers in huis, van junior tot senior, waarmee we je IT- of projectteam kunnen versterken. Afhankelijk van de vraag, kiezen we het best passende profiel. We kijken hierbij niet alleen naar expertise en ervaring, maar ook naar kennis van de branche en fit met de organisatie.

Tijdelijke ondersteuning

Haal de kennis en ervaring van Advantive in huis via detachering. Je kan onze experts zo lang als nodig inschakeling ter ondersteuning van je project. Ze bedenken, beleven, bouwen en beheren met je mee alsof ze zelf deel uitmaken van je organisatie. Bovendien sta je in directe verbinding met Advantive. Zodoende kunnen we kort op de bal spelen wanneer je aanvullende support of extra advies nodig hebt.

Je kan onze experts en consultants inschakelen voor (tijdelijke) ondersteuning in volgende gebieden:

Andere (niet-Microsoft) expertise

Op basis van onze partnerships kunnen we ook als aanspreekpunt gelden voor andere (niet-Microsoft) expertise. Ook in deze vakgebieden kunnen we aldus detachering aanbieden.

Enkele van onze partners:

  • Sharegate
  • Skybow
  • Valo
  • Workstreampeople

Contacteer ons

OVERIGE EXPERTISES

Grip op je Microsoft licenties met Advantive als Cloud Solution Provider (CSP)

Je wilt maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en grip op je licentiekosten. Advantive biedt je Microsoft licenties in een flexibel, maandelijks abonnement. Alle voordelen zijn voor je op een rij gezet.

Lees meer >

Microsoft implementaties, migraties en upgrades.

Advantive begeleidt organisaties op het gebied van Microsoft implementaties, migraties en upgrades. Voor vrijwel ieder functioneel en technisch IT-vraagstuk kun je bij ons terecht.

Lees meer >

Consultancy

De consultants van Advantive beschikken over uitgebreide kennis van Microsoft en helpen jouw organisatie te transformeren. Samen met jou bedenken, bouwen, beheren en beleven we innovatieve oplossingen.

Lees meer >