Consultancy

Onze gecertificeerde consultants onderscheiden zich door hun kennis en ervaring. Ze beschikken over een uitgebreide kennis van Microsoft technologie en kunnen je organisatie helpen met je digitale transformatie. Samen met jou bedenken, bouwen, beheren en beleven we innovatieve oplossingen die je organisatie efficiënter en productiever maakt. Gebruik Advantive consultancy om meer tijd en ruimte te krijgen om te doen waar je goed in bent.

Business consultancy

Digitaliteit is business. Downtime kost geld. Een goede IT-implementatie levert steeds meer een significante bijdrage aan de bedrijfsstrategie. Dankzij innovatieve technologieën wordt het gemakkelijker om de productiviteit van je onderneming te verhogen, de samenwerking te verbeteren en relaties gemakkelijker te onderhouden die belangrijk voor je zijn. Onze consultants kunnen je helpen om de juiste doelstellingen te definiëren inzake visie, beheer en governance. Ze bieden je begeleiding op het snijvlak van IT en business.

Cloud strategie

De komst van de cloud heeft nieuwe perspectieven geopend. Veel bedrijven zetten Microsoft Azure of Office 365 in om kosten te reduceren of om hun capaciteit te verhogen. Een duidelijke strategische visie ontbreekt vaak, maar daarmee maak je net het verschil.

Een voorsprong voor je organisatie

Door de cloud te verbinden met je business kan je je bedrijfsprocessen optimaliseren en haal je strategische waarde uit de cloud. Hierdoor creëer je meer ruimte voor IT-innovatie binnen je bedrijf. Onze business consultants bieden hierbij graag hun cloud kennis aan.

Aandacht voor adoptie en communicatie

Een IT-implementatie is pas succesvol als je medewerkers het voordeel en nut van de nieuwe oplossing inzien. Schakel onze consultants in om samen met de stakeholders van je organisatie een adoptie– en communicatieplan op te stellen. Dit zal het draagvlak aanzienlijk vergroten voor de medewerkers en waarborg je dat de gekozen oplossing zal gebruikt worden zoals deze oorspronkelijk bedoeld is.

De implementatie van een technische oplossing (bijvoorbeeld SharePoint of Skype for Business) is meer dan alleen het uitrollen van techniek. Onze business consultants helpen je ook met een zachte landing van de nieuwe oplossing bij je medewerkers.

Met Business Consultancy helpen we je ook tijdens het voortraject, de fase waarin je bepaalt hoe je je doelstellingen kan bereiken of een probleem kan oplossen. We adviseren je welke oplossingen hier het meest op aansluiten en welke aanpak het meest succesvol is.

Contacteer ons

Direct meer weten?

Yves Vuurstaek

Yves Vuurstaek
Managing Director

yves.vuurstaek@advantive.be
Telefoon Icoon +32 89 39 59 19

OVERIGE EXPERTISES

Projectmanagement

Advantive vindt het belangrijk dat IT-projecten succesvol verlopen en daar zetten we ons dan ook continu voor in. Onze senior projectmanagers begeleiden je tijdens implementatie-, migratie en veranderingstrajecten.

Lees meer >

Managed Services

Managed services van Advantive helpt je om de continuïteit van IT-systemen te waarborgen. De diensten variëren van een servicedesk tot het volledig ontzorgen door monitoring, technisch en functioneel beheer.

Lees meer >

Consultancy

De consultants van Advantive beschikken over uitgebreide kennis van Microsoft en helpen jouw organisatie te transformeren. Samen met jou bedenken, bouwen, beheren en beleven we innovatieve oplossingen.

Lees meer >