Security

Eén van onze specialisaties is Microsoft security. We hebben de kennis en ervaring om je IT-omgeving te beschermen tegen bedreigingen van externe en interne bronnen. Denk hierbij aan beveiliging van je data alsook het creëren van veiligheidsbewustzijn bij je medewerkers. We helpen je om de juiste security keuzes te maken en zorgen voor een goede balans tussen veiligheid, werkbaarheid en kosten.

Veilige werkplek met Microsoft security

Voor je medewerkers is het van belang dat zij de gewenste IT-ondersteuning hebben in hun dagelijkse werkzaamheden. Of ze nu werken op een laptop, smartphone en/of tablet, de bedrijf(sgegevens) en de privacy van je medewerkers mag niet in gevaar komen. Dit vraagt om goed beheer en controle van de werkplekken, threat detectie maar ook bewustwording van je medewerkers. Door het nemen van de juiste veiligheidsmaatregelen en slimme inzet van Microsoft security zorgen we er samen voor dat je werkplekken goed beveiligd zijn.

Veilig in de cloud

Steeds meer organisaties werken in de cloud of in een hybride omgeving. On-premises servers worden hierbij vervangen door virtuele servers in Microsoft Azure of door functionaliteit in Office 365. Eigenschappen als kostenbesparing, schaalbaarheid, veiligheid en 99,99% SLA maken het cloud platform erg aantrekkelijk. Maar hoe betrouwbaar en veilig is de cloud voor jouw organisatie? En welke verantwoordelijkheden heeft je cloud leverancier en/of heb jij als cloud gebruiker?

Advantive begeleidt je succesvol naar de cloud en maakt voor jou ook de juiste keuzes op gebied van security. We bieden een passende oplossing voor vrijwel ieder vraagstuk. Je kan bij ons terecht voor consultancy, implementatie, licenties, trainingen en beheer terecht.

Hoe is jouw security beleid en niveau?

Security vraagt continu je aandacht op verschillende niveaus. Daarom investeert Microsoft veel energie in nieuwe en uitgebreide beveiligingsmogelijkheden. Bij Advantive volgen we deze ontwikkelingen op de voet zodat we deze ook kunnen vertalen naar onze klanten in praktische adviezen.

Wil je weten waar jouw organisatie staat op gebied van security en wat de eventuele quick wins voor je zijn? Laat het ons weten!

Direct meer weten?

Rick van Rousselt

Rick Van Rousselt
Managing Consultant

rick.van.rousselt@advantive.be
 +32 89 39 59 19

Wat doen we nog meer op Microsoft gebied?

System center

Microsoft System Center biedt je een uitgebreide suite voor datacenterbeheer. Hierdoor kun je op een flexibele en kosteneffectieve manier applicatie-, virtualisatie- en werkplekbeheer uitvoeren.

Lees meer >

Microsoft Dynamics 365

Advantive begeleidt organisaties bij de inzet van Microsoft Dynamics 365. Wij helpen je bij het maken van de business case en zorgen voor een succesvolle projectaanpak, inzet en beheer van de CRM-oplossing.

Lees meer >

Skype for Business

Advantive ondersteunt je bij een succesvolle overstap naar Skype for Business. Het wordt eenvoudiger om altijd en overal te communiceren en samen te werken en dit alles vanuit je Microsoft Office 365 omgeving.

Lees meer >