Security

Eén van onze specialisaties is Microsoft security. We hebben de kennis en ervaring om je IT-omgeving te beschermen tegen bedreigingen van externe en interne bronnen. Denk hierbij aan beveiliging van je data alsook het creëren van veiligheidsbewustzijn bij je medewerkers. We helpen je om de juiste security keuzes te maken en zorgen voor een goede balans tussen veiligheid, werkbaarheid en kosten.

Veilige werkplek met Microsoft security

Voor je medewerkers is het van belang dat zij de gewenste IT-ondersteuning hebben in hun dagelijkse werkzaamheden. Of ze nu werken op een laptop, smartphone en/of tablet, de bedrijf(sgegevens) en de privacy van je medewerkers mag niet in gevaar komen. Dit vraagt om goed beheer en controle van de werkplekken, threat detectie maar ook bewustwording van je medewerkers. Door het nemen van de juiste veiligheidsmaatregelen en slimme inzet van Microsoft security zorgen we er samen voor dat je werkplekken goed beveiligd zijn.

Veilig in de cloud

Steeds meer organisaties werken in de cloud of in een hybride omgeving. On-premises servers worden hierbij vervangen door virtuele servers in Microsoft Azure of door functionaliteit in Office 365. Eigenschappen als kostenbesparing, schaalbaarheid, veiligheid en 99,99% SLA maken het cloud platform erg aantrekkelijk. Maar hoe betrouwbaar en veilig is de cloud voor jouw organisatie? En welke verantwoordelijkheden heeft je cloud leverancier en/of heb jij als cloud gebruiker?

Advantive begeleidt je succesvol naar de cloud en maakt voor jou ook de juiste keuzes op gebied van security. We bieden een passende oplossing voor vrijwel ieder vraagstuk. Je kan bij ons terecht voor consultancy, implementatie, licenties, trainingen en beheer terecht.

Hoe is jouw security beleid en niveau?

Security vraagt continu je aandacht op verschillende niveaus. Daarom investeert Microsoft veel energie in nieuwe en uitgebreide beveiligingsmogelijkheden. Bij Advantive volgen we deze ontwikkelingen op de voet zodat we deze ook kunnen vertalen naar onze klanten in praktische adviezen.

Wil je weten waar jouw organisatie staat op gebied van security en wat de eventuele quick wins voor je zijn? Laat het ons weten!

Wat doen we nog meer op Microsoft gebied?

Microsoft Dynamics 365

Advantive begeleidt organisaties bij de inzet van Microsoft Dynamics 365. Wij helpen je bij het maken van de business case en zorgen voor een succesvolle projectaanpak, inzet en beheer van de CRM-oplossing.

Lees meer >

Exchange

De consultants van Advantive ondersteunen je bij de migratie en uitrol van Microsoft Exchange binnen jouw organisatie. Het biedt je een betrouwbare en efficiënte oplossing voor je e-mailverkeer.

Lees meer >

Windows Server

Advantive ondersteunt je bij de implementatie, migratie en/of upgrade van jouw Windows serveromgeving. Het helpt je bij het transformeren van je IT-operations, het verlagen van kosten en het bieden van business waarde.

Lees meer >