Skybow partner Advantive zet jouw organisatie met Office 365 / SharePoint op voorsprong

Voor veel organisaties, en dan met name voor de eindgebruikers, is SharePoint best lastig om op de juiste manier te gebruiken. Maar door SharePoint / Office 365 slim in te zetten, kun je als organisatie zeer effectief samenwerken en de productiviteit verhogen. Vanuit deze filosofie werkt Advantive samen met skybow.

Door de inzet van skybow software kunnen we jouw SharePoint (Online) omgeving nog beter benutten en het eenvoudiger maken voor de gebruikers.

Advantive en Office 365 /SharePoint

Advantive is volledig thuis op het gebied van Office 365 en SharePoint. Wij weten de kracht van Office 365 / SharePoint met skybow voor je te bundelen. Wij bekijken samen welke processen jouw organisatie kent en hoe je deze kunt optimaliseren en vereenvoudigen. Het resultaat is gebruikers die prettiger met Office 365 / SharePoint werken en een efficiencyslag voor je gehele organisatie.

SharePoint Add-ins

Skybow biedt een aantal handige SharePoint Add-ins: Rich Forms, Action Links, Theme Designer, List View Search en Tabbed Pages. Deze kunnen individueel worden ingezet op een SharePoint Server omgeving of op SharePoint Online als onderdeel van Office 365. Daarnaast biedt skybow een platform genaamd Solution Studio Online, waarin deze functionaliteit nog meer samenkomen in één ontwikkelomgeving.

InfoPath vervanging

Skybow Rich Forms is goed inzetbaar als een mooi en gebruiksvriendelijk alternatief voor InfoPath. Veel bestaande formulieren zijn gemaakt met behulp van InfoPath, maar Microsoft gaat stoppen met InfoPath. InfoPath 2013-client en de InfoPath Forms Services in SharePoint zijn de laatste versies. Er volgen geen nieuwe releases meer. Een goed alternatief is dus noodzakelijk maar uiteraard zonder dat je inlevert op functionaliteit.

Skybow Rich Forms

Skybow Rich Forms biedt je een welkome oplossing voor het maken van dynamische formulieren op SharePoint en SharePoint Online (Office 365). Advantive helpt je om je processen in kaart te brengen en ontwikkelt samen met je de formulieren die aansluiten op je bedrijfsbehoeften.

Hierbij maken we zoveel mogelijk gebruik van de laatste technieken die er beschikbaar zijn van Microsoft en skybow. Je kunt volledig vertrouwen op onze kennis, ervaring en gewenste support.

Wat zijn de voordelen van skybow Rich Forms voor je?

  • Online, responsive, schaalbare en dynamische formulieren tot je beschikking
  • Optimalisatie van je bedrijfs- en werkprocessen
  • Minder administratieve handelingen nodig; directe tijdsbesparing
  • Haal nog meer uit je Office 365 / SharePoint omgeving
Infopath vervanging Advantive
Bron: skybow

Skybow Solution Studio Online

Skybow Solution Studio Online is een webgebaseerde omgeving voor de ontwikkeling van business applicaties voor SharePoint Online als onderdeel van Office 365. De platform verenigd alle eerdergenoemde skybow Add-ins tot één ontwikkelplatform. Hierdoor is eenvoudig in het gebruik en biedt je waardevolle ondersteuning om business applicaties te creëren en te onderhouden. Het helpt je om de SharePoint Online omgeving nog succesvoller in je organisatie in te zetten.

Met dit platform realiseer je diverse applicaties, zoals (aanvraag)formulieren voor:

  • Laptops/telefoons
  • Verlofaanvragen
  • Project site provisioning
  • Declaratieverzoeken
  • Incidentenmeldingen

De mogelijkheden zijn feitelijk oneindig, maar vooral toegespitst op bedrijfsprocessen die goed met SharePoint kunnen worden ondersteund.

Wil je weten hoe jij nog meer uit je Office 365 / SharePoint omgeving kunt halen? Laat het ons weten! Wij laten je graag zien wat de quick wins voor jouw organisatie zijn.

Contacteer ons

Meer inspiratie

Microsoft Teams aankondigingen op Microsoft Ignite

Wederom was Advantive aanwezig op Microsoft Ignite. Specifiek voor Microsoft Teams hebben wij enkele aankondigingen eruit gekozen waar we vol spanning op aan het wachten waren.

Lees meer >

PowerApps image uploader

Soms is het nodig om op locatie foto’s te maken en deze op te laden naar een specifieke SharePoint bibliotheek. Denk aan een aannemer die foto’s neemt voor een offerte of een verzekeringsagent die ter plaatse schade gaat opmeten. Het is makkelijk als je de foto’s van de bezoeken kan bundelen in 1 bibliotheek. Van hieruit kan je dan makkelijk andere processen automatiseren.

Lees meer >

Microsoft Teams: Tips en Tricks

Wanneer je dagelijks Microsoft Teams gebruikt is het handig om sommige tips en tricks te kennen. In deze blog post gaan we dieper in op onze favorieten.

Lees meer >