Betere samenwerking bij Jemar dankzij Office 365 en Windows Intune

Advantive Jemar.be

Stabiel en betrouwbaar

Jemar.be had nood aan een stabiele en betrouwbare IT-omgeving. De medewerkers zijn vaak onderweg en moeten snel en gemakkelijk toegang hebben tot hun e-mail, agenda’s en klanteninformatie. Door de oprichting van een tweede filiaal wil Jemar.be ook gebruik maken van SharePoint Online om gemakkelijk bestanden te kunnen delen tussen medewerkers van de twee vestigingen. IT-partner Advantive zorgde voor een feilloze overgang naar Office 365.

Jemar.be migreerde naar Office 365 en Windows Intune zodat iedereen altijd en overal toegang heeft tot zijn mailbestanden. Windows Intune zorgt er onder andere voor dat alle toestellen automatisch over dezelfde virus- en software-updates beschikken. Office 365 heeft verschillende uitbreidingsmogelijkheden, bijvoorbeeld naar SharePoint Online.

Efficiënter werken

Jemar.be werkt nu veel efficiënter en het mailverkeer verloopt vlekkeloos. De vastgoedmakelaar hoeft zich niet langer zorgen te maken over virus- en software-updates, dat gebeurt automatisch. De tijd die de medewerkers uitsparen door het nieuwe systeem, kunnen ze besteden aan de commerciële activiteiten.

Over Jemar

Jemar.be is in de eerste plaats een vastgoedmakelaar. Daarnaast is het familiebedrijf ook een onafhankelijke verzekerings- en kredietmakelaar die door de overheid erkend is. Het bedrijf verzorgt ook sociale leningen met Gewestwaarborg.

Download het volledige verhaal van Jemar.be (pdf)

Direct meer weten?

Yves Vuurstaek

Yves Vuurstaek
Managing Director

yves.vuurstaek@advantive.be
Telefoon Icoon +32 89 39 59 19

Meer klanten aan het woord

A.S. Adventure kiest voor Office 365

Office 365 implementeren? A.S. Adventure vertelt je meer over de keuze voor Office 365 en over de voordelen van de Cloud.

Lees meer >

Office 365 en Intune bij Jemar

Betere samenwerking en hogere efficiency bij vastgoedmakelaar Jemar.be dankzij Office 365 en Intune. Altijd en overal toegang tot e-mail.

Lees meer >