Geo2Cad kiest voor Office 365 en Advantive

Projectdossier op basis van Office 365

Geo2cad is een landmeterskantoor gespecialiseerd in het opmeten en uitzetten van wegeniswerken. Voortaan beschikt Paul Vranken over een projectdossier op basis van SharePoint Online als onderdeel van Office 365. In deze omgeving beschikt elk project over een project site waarin hij documenten, afbeeldingen en taken beheert. Op een werfvergadering is deze informatie raadpleegbaar via zijn tablet. Voorheen was dit niet mogelijk.

E-mail up-to-date

Bovendien kan hij zijn e-mail altijd en overal up-to-date houden. Smartphone, laptop, tablet en pc zijn continu gesynchroniseerd. Hij heeft nu voortaan een eigen Geo2Cad mailadres wat de professionele uitstraling van het bedrijf verhoogt. Het komt er dus op neer dat Geo2cad sneller kan reageren op vragen van (potentiële) opdrachtgevers. Dit resulteert in meer tevreden opdrachtgevers en meer opdrachten.

Direct meer weten?

Yves Vuurstaek

Yves Vuurstaek
Managing Director

yves.vuurstaek@advantive.be
Telefoon Icoon +32 2 808 9434

Meer klanten aan het woord

Office 365 en Intune bij Jemar

Betere samenwerking en hogere efficiency bij vastgoedmakelaar Jemar.be dankzij Office 365 en Intune. Altijd en overal toegang tot e-mail.

Lees meer >

Office 365 bij Geo2Cad

Office 365 inzetten voor projectdossiers? Landmeterskantoor Geo2Cad vertelt over de overstap naar Office 365 / SharePoint Online.

Lees meer >

A.S. Adventure kiest voor Office 365

Office 365 implementeren? A.S. Adventure vertelt je meer over de keuze voor Office 365 en over de voordelen van de Cloud.

Lees meer >