Onze partnerships

Advantive heeft doorheen de jaren partnerships afgesloten met een aantal toonaangevende partners. Hierdoor hebben we onze dienstverlening en service nog verder kunnen uitbreiden. Onze partners hebben ons gekozen vanwege onze bewezen kennis en ervaring. Mede dankzij het partnernetwerk kunnen we onze kennis op een hoog niveau houden.

Aquaforest

Aquaforest

High performance PDF- en OCR oplossingen

Met Aquaforest maak je gescande pdf’s en documenten met tekstafbeeldingen in fileshares, SharePoint en Office 365 omgevingen volledig doorzoekbaar, als onderdeel van document workflow processen.

Bij de implementatie van Aquaforest hanteert Advantive een gefaseerde aanpak, startend met een pilot. Met onze expertise in SharePoint search en Aquaforest Searchlight OCR, check-in, check-out en metadata instellingen kan je je verzekeren van een sterk resultaat.

Microsoft logo - Onze Partners

Microsoft

Advantive is al meer dan 10 jaar Gold Certified Status partner van Microsoft. We beschikken sindsdien over het hoogste niveau van kennis en ervaring en werken op diverse gebieden nauw samen met Microsoft. Mede door deze vertrouwensrelatie hebben we een mooi portfolio van klantreferenties kunnen opbouwen.

We hebben meerdere Microsoft Certified Professionals in huis die de benodigde examens behaalden in minstens één Microsoft-competentie. Onze eigen Rick Van Rousselt is zelfs benoemd tot MVP (Microsoft Most Valuable Professional) in de categorie Office Servers and services.

Advantive is Gold Partner van Microsoft op het gebied van:

  • Cloud Platform
  • Cloud Productivity
  • Collaboration and Content
  • Communications
  • Datacenter
  • Enterprise Mobility Management
  • Messaging

Advantive Microsoft gold partner

Ometa

Ometa

Connectie tussen bedrijfsapplicaties en documentenbeheer

Ometa is een innovatief softwarebedrijf dat een technologie ontwikkelde om een brug te creëren tussen back-office bedrijfsapplicaties (bijvoorbeeld SAP, Infor en Oracle) en front-office documentenbeheer (bijvoorbeeld SharePoint en Office 365).

Het Ometa Framework maakt een realtime uitwisseling van informatie mogelijk d.m.v. intelligente koppelingen. Hierdoor komt de juiste informatie bij de juiste persoon terecht, op het juiste moment en in de juiste context.

Met de Ometa technologie creëren we een gebruiksvriendelijke samenwerkingsomgeving waar informatie eenvoudig toegankelijk wordt in een vertrouwde Microsoft omgeving.

Sharegate

Sharegate

Innovatieve migratie- en managementoplossingen voor SharePoint en Office 365

Advantive is één van de weinige Sharegate Premium partners in de Benelux. We hebben een nauw contact met het Sharegate team waardoor we onze kennis en ervaring eenvoudig op niveau kunnen houden.

Sharegate is een toonaangevend softwarebedrijf dat complexe migratietrajecten vereenvoudigt en versnelt. In combinatie met onze expertise in SharePoint, bouwen we een dynamisch en betrouwbaar SharePoint platform.

Met de Sharegate tools migreer je gemakkelijk én goedkoop je bestaande informatie naar SharePoint en behoud je de controle en het overzicht op je omgeving.

Skybow

Skybow

End-to-end business solutions voor SharePoint

Onze jarenlange ervaring in het vertalen van bedrijfsvraagstukken naar maatwerkoplossingen, maakte van Advantive een geschikte en gekwalificeerde business partner voor skybow. Omdat de skybow software gebaseerd is op het SharePoint platform van Microsoft, kunnen we nog sneller business solutions op maat realiseren en configureren. Skybow kan zowel in de cloud als in de on-premises omgeving ingezet worden.

Valo

Valo Intranet

Een toekomstbestendig sociaal intranet gebouwd op Office 365

Valo Intranet van Blue Meteorite is een out-of-the-box sociaal intranet gebaseerd op Microsoft technologieën. Omdat de oplossing volledig geïntegreerd is met Microsoft Office 365, beschik je meteen ook over een complete digitale werkruimte in SharePoint. Met een modulaire opbouw kunnen de functionaliteiten eenvoudig uitgebreid en/of aangepast worden aan de behoeften van de organisatie.

Vancis

Vancis

Hosting en technisch beheer van ICT-infrastructuren

Advantive is een samenwerking met ICT-dienstverlener Vancis aangegaan om infrastructure-as-a-service (IaaS) aan te bieden. Als organisatie kan je direct onnodige kosten besparen door over- of ondercapaciteit van je datacenter omdat Vancis flexibel is in het aanpassen van de capaciteit.

Met de kennis van Advantive in Microsoft oplossingen en technische applicatielandschappen, en de flexibiliteit en slim beheer van Vancis hebben we een krachtig partnership gevormd.

workstreampeople

Workstreampeople

Managed communicatie met Anywhere365 Unified Contact Center

Advantive is de samenwerking met Workstreampeople aangegaan om vast, mobiel, computer, telefonie en informatie op een slimme manier met elkaar te verbinden. Met het product Anywhere365 Unified Contact Center oplossing hebben we Skype for Business / Lync beter kunnen integreren en daarom zetten we deze oplossing ook graag in bij onze relaties. We lossen hiermee vraagstukken op rond bereikbaarheid en communicatie; denk aan contact centers, samenwerkende mensen en bedrijven en kenniswerkers die bereikbaarder moeten zijn.