SharePoint

SharePoint is een samenwerkingsplatform, bedoeld voor teamwork, kennisdeling- en borging en online communicatie doorheen je organisatie. De mogelijkheden zijn enorm, maar we helpen je graag om deze oplossing het meest efficiënt in te zetten in je organisatie.

De voordelen van SharePoint

  • Eenvoudig informatie delen (intern en extern)
  • Moeiteloos digitaal samenwerken (vergaderen, plannen, documenten maken, etc.)
  • Je organisatie informeren en medewerkers verbinden
  • Krachtige zoekfunctie voor het vinden en filteren van de juiste informatie
  • Volledige integratie met Microsoft Office Suite (Word, Outlook, Excel,…)
  • Uitgebreide analysemogelijkheden

Online en on-premises

Zowel SharePoint online als SharePoint on-premises zijn geïntegreerd met Office en zijn ook verder te integreren met je eigen applicaties (bijvoorbeeld urenregistratie). Als een migratie naar Office 365 gewenst is, is ook een hybride scenario mogelijk zodat we de on-premises omgeving stapsgewijs kunnen migreren naar de online.

Online samenwerken via SharePoint

Bied je medewerkers een online werkruimte. Eén locatie voor het vastleggen en verzamelen van afspraken, projectplannen, e-mails en documentatie. Vanuit Office kan je nieuwe informatie maken en rechtstreeks toevoegen aan SharePoint. Vervolgens kan je slechts met een paar muisklikken die informatie delen met mensen binnen en buiten je organisatie. Door het integreren van sociale functies zoals Yammer, kunnen je collega’s eenvoudig ideeën delen met elkaar, antwoorden vinden en op de hoogte blijven van elkaars activiteiten.

Workflow management

Maak gebruik van workflows om bedrijfsprocessen te automatiseren. Help je medewerkers samenwerken door projecttaken te koppelen aan bedrijfsprocessen en toe te wijzen binnen je organisatie. Je kan gemakkelijk de status opvolgen waardoor je op elk moment precies weet hoe je project ervoor staat en of de deadlines gehaald gaan worden. Dankzij de uitgebreide zoekfunctie, kan je snel personen, documenten of andere informatie vinden.

SharePoint en security

In SharePoint kan alle informatie op elk verschillend niveau afgeschermd worden: op site niveau, op app niveau, op item niveau,… Ook als je informatie wilt delen met externe partners binnen je eigen omgeving, worden dezelfde security regels gehanteerd. Externen zullen enkel die informatie te zien krijgen die uitdrukkelijk met hen werd gedeeld.

Advantive en SharePoint

Met onze jarenlange ervaring in SharePoint, kunnen onze consultants je helpen bij het vertalen van de vragen vanuit de organisatie naar SharePoint oplossingen. Denk hierbij aan een geïntegreerd samenwerkingsplatform, kennisdeling of het inrichten van een digitale werkplek voor je medewerkers.

We kunnen je tijdens het complete implementatieproject ondersteunen. We hebben alle expertise in huis voor advies, training, implementatie, migratie en beheer. Naast de technische en functionele expertise beschikken we ook over een 24/7 skilled service desk.

Wens je je uitdagingen met ons onder de loep te nemen? We helpen je graag zoeken naar een passende oplossing.

Contacteer ons

Direct meer weten?

Yves Vuurstaek

Yves Vuurstaek
Managing Director

yves.vuurstaek@advantive.be
Telefoon Icoon +32 89 39 59 19

Wat doen we nog meer op Microsoft gebied?

Power BI

Microsoft Power BI is onderdeel van de krachtige business intelligence suite van Microsoft. Complexe data transformeer je eenvoudig naar waardevolle inzichten. Advantive helpt je succesvol op weg.

Lees meer >

SharePoint

SharePoint ondersteunt de nieuwe manier van samenwerken. De mogelijkheden zijn enorm; Advantive helpt je de juiste keuzes te maken om SharePoint succesvol(ler) in te kunnen zetten binnen jouw organisatie.

Lees meer >

System center

Microsoft System Center biedt je een uitgebreide suite voor datacenterbeheer. Hierdoor kun je op een flexibele en kosteneffectieve manier applicatie-, virtualisatie- en werkplekbeheer uitvoeren.

Lees meer >