Office 365

Met Office 365 heb je altijd en overal toegang tot je vertrouwde Office programma’s. Dankzij de mobile apps kan je ook onderweg (samen)werken en informatie delen. Je werkt in een veilige en betrouwbare omgeving in de cloud waarvoor je een vast bedrag per maand betaalt.

Verschillende abonnementsvormen 

Microsoft biedt meerdere Office 365 abonnementsvormen voor verschillende sectoren. Je bepaalt zelf wat je organisatie wel of niet nodig heeft. Naast de vertrouwde Office programma’s kan je de functionaliteit uitbreiden met andere zakelijke services zoals bijvoorbeeld Skype for Business, Yammer en Microsoft Teams.

Beter samenwerken, ook onderweg

Met Office 365 is je werk altijd en overal toegankelijk, online en offline. Dankzij de volledige integratie met Office, kan je op het ene apparaat beginnen met het samenwerken aan een bestand en dit op een ander apparaat afmaken. Je ziet snel ieders wijzigingen in hetzelfde document en kan via de toepassing een chat starten met je ‘co-auteurs’. Geen laptop of pc in de buurt? Je kan een complete Office versie streamen op elke laptop of pc met een internetverbinding.

Aan de slag!

Advantive kan je adviseren in de juiste abonnementskeuze. We ondersteunen je organisatie bij de implementatie, de uitrol en het verder beheer van Office 365, van op afstand of on-site. Samen bepalen we welke functionaliteiten en eventueel welke managed services je organisatie nodig heeft. Zo weet je zeker dat je optimaal profiteert van de uitgebreide mogelijkheden.

De voordelen van Office 365

  • Altijd en overal beschikbaar
  • Flexibel
  • Vast bedrag per maand
  • Schaalbaar
  • Veilig en betrouwbaar
Contacteer ons

Wat doen we nog meer op Microsoft gebied?

<
>

Microsoft Azure

Advantive ondersteunt organisaties vanaf initiatie tot aan adoptie van Microsoft Azure. Wij helpen je op een pragmatische en succesvolle manier op weg naar de Cloud.

Lees meer >

System center

Microsoft System Center biedt je een uitgebreide suite voor datacenterbeheer. Hierdoor kun je op een flexibele en kosteneffectieve manier applicatie-, virtualisatie- en werkplekbeheer uitvoeren.

Lees meer >

Windows Server

Advantive ondersteunt je bij de implementatie, migratie en/of upgrade van jouw Windows serveromgeving. Het helpt je bij het transformeren van je IT-operations, het verlagen van kosten en het bieden van business waarde.

Lees meer >