System center

De Microsoft System Center suite vereenvoudigt het beheer van je datacenter. Het biedt je een overzicht van het beheer van je cloud en/of traditionele infrastructuur. Ook de juiste tools voor monitoring, configuratie, provisioning, beveiliging, automatisering en selfservicemanagement maken deel uit van het pakket. Voor een succesvolle implementatie en uitrol binnen je organisatie, bieden we graag onze diensten aan.

System Center: een complete beheeroplossing

De oplossing bestaat uit verschillende onderdelen die samenwerken en je een complete oplossing voor totaalbeheer bieden. Het geeft je inzicht in complexe omgevingen en je kan flexibele en kosteneffectief applicatie-, virtualisatie- en werkplekbeheer uitvoeren.

De complete suite bestaat uit:

  • Operations Manager,
  • Orchestrator,
  • Service Manager,
  • Virtual Machine Manager,
  • Data Protection Manager,
  • Configuration Manager,
  • Endpoint Protection.

Efficiëntie en grip op je IT-omgeving

De Microsoft System Center onderdelen helpen je organisatie IT-as-a-Service te bewerkstelligen. Dit door een productieve infrastructuur, voorspelbare applicaties en cloud computing op jouw voorwaarden mogelijk te maken, met een gemeenschappelijke beheerervaring.

Met opties voor selfservice kan je een flexibele en kosteneffectieve private cloud-infrastructuur aan je business units leveren en je bestaande investeringen in het datacenter uitbreiden. Met de wetenschap dat applicaties de basis van je business vormen, leveren System Center producten diepgaande applicatie-inzichten – gecombineerd met een servicecentrische benadering – die je helpen voorspelbare applicatiediensten te leveren. Het resultaat is meer efficiëntie, minder kans op incidenten en grip op je IT-omgeving.

Contacteer ons

Wat doen we nog meer op Microsoft gebied?

Skype for Business

Advantive ondersteunt je bij een succesvolle overstap naar Skype for Business. Het wordt eenvoudiger om altijd en overal te communiceren en samen te werken en dit alles vanuit je Microsoft Office 365 omgeving.

Lees meer >

Power BI

Microsoft Power BI is onderdeel van de krachtige business intelligence suite van Microsoft. Complexe data transformeer je eenvoudig naar waardevolle inzichten. Advantive helpt je succesvol op weg.

Lees meer >

System center

Microsoft System Center biedt je een uitgebreide suite voor datacenterbeheer. Hierdoor kun je op een flexibele en kosteneffectieve manier applicatie-, virtualisatie- en werkplekbeheer uitvoeren.

Lees meer >