Microsoft Azure

Ben je van plan om naar de cloud over te stappen? Wij maken Microsoft Azure toegankelijk voor jou en het gebruik ervan kostenefficiënt. Als gecertificeerde Microsoft partner begeleiden we je naadloos naar de cloud.

Enkele van de voordelen van Microsoft Azure:

 • Kostenbesparing: Betalen naar gebruik en minder kosten voor technisch beheer en hardware.
 • Schaalbaarheid: Capaciteit en functionaliteit eenvoudig uit te breiden en ook terug te schalen.
 • Veiligheid: Beveiliging en privacy zijn gegarandeerd. Microsoft Azure voldoet aan diverse veiligheidskeurmerken en verzekert een veilige opslag van je klant- en personeelsgegevens (Wet bescherming persoonsgegevens).

Wat is Microsoft Azure

Microsoft Azure is een razendsnel, veelzijdig en flexibel cloud platform dat breed kan ingezet worden. Het ondersteunt vrijwel alle besturingssystemen, programmeertalen, frameworks, databases en devices. Microsoft Azure biedt je onder andere de volgende functionaliteiten:

 • Servercapaciteit,
 • Uitwijkmogelijkheden,
 • Back-up en recovery,
 • Analyse big data,
 • IoT,
 • Hybride integratie,
 • Identiteits- en toegangsbeheer,
 • Ontwikkelaarsservices,
 • Beheer,
 • Beveiliging.

Cloud en on-premises

Het is zelden mogelijk om in één keer volledig over te gaan naar de cloud. Met onze hybride cloud aanpak begeleiden we je gefaseerd en succesvol naar de cloud met minimale risico’s. Een van de specialisaties van Advantive is het realiseren van hybride IT-omgevingen. We kunnen de voordelen van Microsoft Azure als publieke cloud met je eigen private cloud combineren en beide omgevingen naadloos integreren.

Advantive: jouw Microsoft Azure partner

Advantive helpt je op een pragmatische en succesvolle manier op weg naar de cloud. Onze ervaring leert dat de initiatiefase van cruciaal belang is om een cloud platform succesvol te laten landen met de beoogde kwaliteit en adoptie. Daarom helpen we je graag bij het maken van de juiste keuzes en bij het opstellen van een business case. We zorgen ook voor de implementatie en projectaanpak, en eenmaal in de cloud kan je rekenen op onze managed services.

Bespreek je business case met ons

Ben je van plan om met Microsoft Azure aan de slag te gaan? Neem gerust je business case met ons door. We kunnen je wijzen op de aandachtspunten voor je business case, zoals uitwijkmogelijkheden, security, back-up, recovery en rentekosten. Of volg een Azure workshop waar we onze kennis en ervaringen met je delen.

Direct meer weten?

Rick van Rousselt

Rick Van Rousselt
Managing Consultant

rick.van.rousselt@advantive.be
 +32 89 39 59 19

Wat doen we nog meer op Microsoft gebied?

Windows Server

Advantive ondersteunt je bij de implementatie, migratie en/of upgrade van jouw Windows serveromgeving. Het helpt je bij het transformeren van je IT-operations, het verlagen van kosten en het bieden van business waarde.

Lees meer >

Office 365

Advantive ondersteunt organisaties bij de implementatie, de uitrol en het beheer van Office 365. Samen bepalen we wat jouw organisatie nodig heeft aan functionaliteit en eventuele managed services.

Lees meer >

Microsoft Azure

Advantive ondersteunt organisaties vanaf initiatie tot aan adoptie van Microsoft Azure. Wij helpen je op een pragmatische en succesvolle manier op weg naar de Cloud.

Lees meer >