Enterprise Mobility + Security

Medewerkers kunnen tegenwoordig altijd en overal werken en op verschillende apparaten. Dit maakt je organisatie flexibeler en efficiënter maar het zorgt ook voor extra beheer last en veiligheidsrisico’s. Zeker met de huidige wet- en regelgeving is de bescherming van bedrijfs- en persoonsgegevens belangrijker dan ooit.
Microsoft Enterprise Mobility + Security biedt een complete oplossing voor databeveiliging en mobile device management. We helpen je graag je bij de implementatie, uitrol en beheer van (onderdelen van) Enterprise Mobility + Security (EMS).

Vergroot de productiviteit

Microsoft Enterprise Mobility + Security is een complete cloudoplossing. Het vergroot de productiviteit van je organisatie door je medewerkers een eenduidige gebruikerservaring te bieden. EMS is geschikt voor devices met Windows, iO’s en Android.

De oplossing bestaat uit:

  • Microsoft Azure Rights Management Premium,
  • Microsoft Intune,
  • Microsoft Azure Multi-factor Authentication,
  • Microsoft Azure Active Directory Premium.

Microsoft Azure Rights Management

Microsoft Azure Rights Management is een cloudservice die uw bestanden en e-mail beveiligd met encryptie, identiteit en autorisatie op al uw apparaten (telefoons, tablets, pc’s). Gegevens blijven zowel binnen als buiten de organisatie veilig omdat de beveiliging aan de gegevens gekoppeld blijft. Zelfs wanneer deze de fysieke grenzen van de organisatie overschrijden. Je kan dus op een veilige manier gegevens delen met personen binnen en buiten je organisatie.

Microsoft Intune

Microsoft Intune maakt het mogelijk om mobiele apparaten en apps te beheren vanuit de Cloud. Met Intune kan je je medewerkers toegang verschaffen tot bedrijfstoepassingen, gegevens en bronnen van vrijwel overal en op vrijwel elk apparaat terwijl de bedrijfsgegevens beveiligd blijven.

Microsoft Azure Multi-Factor Authentication (MFA)

Met Multi-Factor Authentication van Azure bewaak je eenvoudig de toegang tot je gegevens en apps met een eenvoudige aanmeldprocedure. Het biedt een moderne verificatie met meervoudige verificatieopties, waaronder telefonische oproepen, sms-berichten of mobiele app-meldingen.

Microsoft Azure Active Directory

Azure Active Directory (Azure AD) is een uitgebreide cloudoplossing voor identiteits- en toegangsbeheer. Het biedt ondersteuning bij het beheren van gebruikers en groepen. Ook kan je eenvoudig de toegang beveiligen tot applicaties zoals Office 365 en Microsoft Dynamics 365. Een selfservice voor wachtwoordherstel en eenmalige aanmeldmogelijkheden (Single Sign-On) maken het bijzonder gebruiksvriendelijk voor je medewerkers.

Enterprise Mobility + Security is een complete cloudoplossing die de beveiliging en het beheer naar een hoger niveau tilt. De uitgebreide functionaliteiten maken je organisatie productiever, efficiënter en veiliger, maar vraagt wel om het maken van de juiste keuzes. Advantive geeft je inzicht in de verschillende mogelijkheden en helpt je om (onderdelen) van de suite succesvol in te zetten en eventueel te beheren.

Contacteer ons

Direct meer weten?

Rick van Rousselt

Rick Van Rousselt
Managing Consultant

rick.van.rousselt@advantive.be
 +32 89 39 59 19

Wat doen we nog meer op Microsoft gebied?

Office 365

Advantive ondersteunt organisaties bij de implementatie, de uitrol en het beheer van Office 365. Samen bepalen we wat jouw organisatie nodig heeft aan functionaliteit en eventuele managed services.

Lees meer >

System center

Microsoft System Center biedt je een uitgebreide suite voor datacenterbeheer. Hierdoor kun je op een flexibele en kosteneffectieve manier applicatie-, virtualisatie- en werkplekbeheer uitvoeren.

Lees meer >

Microsoft Dynamics 365

Advantive begeleidt organisaties bij de inzet van Microsoft Dynamics 365. Wij helpen je bij het maken van de business case en zorgen voor een succesvolle projectaanpak, inzet en beheer van de CRM-oplossing.

Lees meer >