Microsoft Azure workshop

Maak kennis met de mogelijkheden van Microsoft Azure en wat het voor jouw organisatie kan betekenen. We delen onze praktijkervaringen en lessons learned en inspireren je voor een succesvolle start met een Microsoft Azure workshop.

Microsoft Azure inspiratie

Steeds meer organisaties zijn aan vernieuwing toe van hun IT-infrastructuur en stappen over naar de publieke cloud van Microsoft. Maar wat zijn nu de voor- en nadelen van Microsoft Azure? En is je organisatie cloud-ready? Wat past het beste bij je organisatie: hybride of volledig cloud? Tijdens onze Azure workshop beantwoorden we deze vragen vanuit onze kennis en ervaring. We geven je ook tips en wijzen je op de aandachtspunten.

Agenda

Onze Microsoft Azure workshop heeft een brede insteek. We willen je tijdens deze sessie vooral inspireren en onze lessons learned met je delen.

Wat kan je verwachten?

  • Algemene informatie over Microsoft Azure
  • Tips voor geld besparen met Microsoft Azure
  • Wet- en regelgeving
  • Security
  • Transformatie naar de Cloud
  • Backup & restore in Azure
  • Bewezen Azure projectaanpak
  • Azure orchestration

Azure workshop doelgroep

De Azure workshop is geschikt voor zowel de IT-afdeling als voor directie en stafhoofden. We willen jou en je collega’s inspireren. Enige affiniteit met ICT is een voordeel, maar geen vereiste.

Heb je interesse in een op maat gemaakte Azure workshop? Laat het ons weten!

Meer inspiratie

Microsoft Teams aankondigingen op Microsoft Ignite

Wederom was Advantive aanwezig op Microsoft Ignite. Specifiek voor Microsoft Teams hebben wij enkele aankondigingen eruit gekozen waar we vol spanning op aan het wachten waren.

Lees meer >

Microsoft Teams: Tips en Tricks

Wanneer je dagelijks Microsoft Teams gebruikt is het handig om sommige tips en tricks te kennen. In deze blog post gaan we dieper in op onze favorieten.

Lees meer >

PowerApps image uploader

Soms is het nodig om op locatie foto’s te maken en deze op te laden naar een specifieke SharePoint bibliotheek. Denk aan een aannemer die foto’s neemt voor een offerte of een verzekeringsagent die ter plaatse schade gaat opmeten. Het is makkelijk als je de foto’s van de bezoeken kan bundelen in 1 bibliotheek. Van hieruit kan je dan makkelijk andere processen automatiseren.

Lees meer >