Customer Immersion Experience (CIE)

Productiviteit onderweg, samenwerking, data opslag, sociaal netwerken met collega’s en klanten,… Dit zijn een aantal zakelijke toepassingen waarvoor Microsoft productiviteitstools een oplossing kunnen bieden. Op basis van jouw specifieke wensen laten we je in onze Customer Immersion Experience (CIE) sessie de scenario’s true-to-life beleven die voor jou relevant zijn.

Ga zelf aan de slag met Windows 10 en Office 365

In onze Customer Immersion Experience stap je live in de werkomgeving van het virtueel bedrijf Contoso. Contoso is een volledig cloud-gebaseerde demo omgeving die alle Microsoft cloudtoepassingen bevat (Microsoft Azure, Office 365, Dynamics 365 en Microsoft Intune). Je kan hier kennismaken met Windows 10 en Office 365 en hoe deze onderling samenwerken. Met onze CIE-sessies ontdek je de IT-oplossingen waarmee je je business een boost kan geven.

Breng IT- en business stakeholders bij elkaar

Breng je collega’s mee, van business tot IT, en stap samen in de wereld van Contoso. Beleef een unieke ervaring met elk een aangepast gebruikersprofiel (persona) dat aanleunt bij je werkelijke functie. Hierdoor verkrijg je een wederzijds inzicht in elkaars uitdagingen en behoeftes waarop je kan inspelen in je organisatie.

Aanmelden voor een Customer Immersion Experience sessie

We heten je graag welkom in ons kantoor in Weert (NL)* voor een interactieve CIE-sessie. Maak een keuze uit verschillende thema’s die voor jouw situatie van toepassing kunnen zijn: Productivity, E5 en Sales Productivity. Onze business consultants zorgen voor de nodige begeleiding.

(*) We kunnen ook een CIE-sessie op locatie verzorgen bij Microsoft

Wil je graag ondergedompeld worden in Microsoft technologie? Laat het ons weten!

Contacteer ons

Direct meer weten?

Yves Vuurstaek

Yves Vuurstaek
Managing Director

yves.vuurstaek@advantive.be
Telefoon Icoon +32 89 39 59 19