Microsoft Teams aankondigingen op Microsoft Ignite

Dit jaar was wederom een delegatie van Advantive aanwezig op Microsoft Ignite. Microsoft Ignite is een van de grootste evenementen die Microsoft organiseerd en waar ze traditiegetrouw de nieuwste ontwikkelingen aankondigen. 

Voor Microsoft Teams hebben ze deze specifieke aankondigen gedaan:

Enkele van onze hoogtepunten waren:

  • Private Channels in Microsoft Teams: Ja ze komen eraan en zullen beschikbaar zijn in omgevingen vanaf November.
  • Yammer: Dit jaar was “The Year Of Yammer”. Er is een grote update gebeurt aan Yammer. Zowel op gebied van de UI en op gebruik. Zo worden Yammer groups nu Yammer communities genoemt.
  • Power Apps in Microsoft Teams: Het zal mogelijk worden in de toekomst om Power Apps niet alleen als tab-blad in Teams maar ook als volledige Teams applicatie te installeren. Dit zal het mogelijk maken om ze in de rechter balk vast te zetten en hierdoor snel en gemakkelijk bereikbaar te maken.
  • Taken in Teams: Er zal een nieuw scherm beschikbaar worden waar je alle taken (uit Planner, ToDo, …) in 1 oogopslag kan raadplegen. Dit kan je dan in de rechterbalk pinnen voor snelle toegang.

Microsoft Teams: Tips en Tricks

Wanneer je dagelijks Microsoft Teams gebruikt is het handig om sommige tips en tricks te kennen. In deze blog post gaan we dieper in op onze favorieten.

Lees meer >

Microsoft Teams aankondigingen op Microsoft Ignite

Wederom was Advantive aanwezig op Microsoft Ignite. Specifiek voor Microsoft Teams hebben wij enkele aankondigingen eruit gekozen waar we vol spanning op aan het wachten waren.

Lees meer >

PowerApps image uploader

Soms is het nodig om op locatie foto’s te maken en deze op te laden naar een specifieke SharePoint bibliotheek. Denk aan een aannemer die foto’s neemt voor een offerte of een verzekeringsagent die ter plaatse schade gaat opmeten. Het is makkelijk als je de foto’s van de bezoeken kan bundelen in 1 bibliotheek. Van hieruit kan je dan makkelijk andere processen automatiseren.

Lees meer >